Huisregels

WELKOM BIJ VALERIE EN ROSE

Om alles vlot te laten verlopen, zijn hier enkele huisregels.

Door deze huisregels kan ik kwaliteit aanbieden, wat ik zeer belangrijk vind.

Zo werken we samen aan een aangename samenwerking!HUISREGELS


1.Annulaties

Als je bent verhinderd om op je afspraak aanwezig te zijn, gelieve ons hiervan 24u op voorhand te verwittigen. Als dit niet correct gebeurd, zullen wij u 50% van de behandelingsprijs aanrekenen als annulatiekost.


Je krijgt ook steeds de kans om iemand anders te vinden die jouw plaats kan innemen, zodat de annulatiekost vervalt.


Kom je niet opdagen, zonder ons te verwittigen (no-show), dan zal de behandeling voor 100% aangerekend worden. Dit draait om wederzijds respect. Ik kan jouw plaats niet meer invullen dan. Het is dan heel jammer als we dat plaatsje niet aan iemand anders kunnen geven.


2.Afspraken

Wij werken enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor u gereserveerd wordt. Zo kunnen wij u de beste service geven.

Afspraken kunnen heel gemakkelijk gemaakt worden (liefst) online of per tekstbericht (sms of whatsapp)


Als wij tijdens onze openingsuren uw oproep niet beantwoorden, dan zijn wij bezig met een behandeling. Tijdens een behandeling staan rust en aandacht centraal, waardoor er geen oproepen worden aangenomen. Daardoor zijn wij telefonisch amper bereikbaar.


Beter is het om contact met ons op te nemen via info@valerie-en-rose.be of via

SMS of WhatsApp: 0472 89 59 32


3.Timing

Gelieve mooi op tijd op jouw afspraak te komen opdagen. Als je te laat zal zijn, dien je telefonisch te verwittigen. Als je meer als 15 minuten te laat bent, moeten we de behandeling inkorten. Als dit bij de behandeling niet mogelijk is, dan dien je een nieuwe afspraak te maken.

Niet komen opdagen zonder verwittiging kunnen wij helaas niet tolereren. Wij werken met een strakke planning en dit draait vooral ook om wederzijds respect. Bij een no-show (niet komen opdagen zonder verwittiging) wordt de volledige behandeling aangerekend.


4.Behandelingen

Bij sommige behandelingen tellen ook enkele richtlijnen of voorzorgsmaatregelen, zodat wij de behandeling zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.Gelieve deze zo goed mogelijk op te volgen. Deze krijg je op voorhand per mail meegedeeld.5.Bereikbaarheid

Je kan gratis parkeren op straat. Hou er rekening mee dat je niet altijd voor de deur zal kunnen parkeren.

Je mag steeds voor de 2 witte garagepoorten parkeren aan de zijkant van ons huis.


6.Betaling

Je kan bij ons betalen met contant geld, met de kaart en via de Bancontact-applicatie op jouw smartphone.Wij hopen op uw begrip en wensen je een fijne behandeling toe!