Pedicure

Pedicure

 

 

Pedicure

 

Bij een pedicure worden de nagels geknipt, de nagelriemen proper gemaakt, de eelt verwijderd,... Ook eeltpitjes, ingegroeide nagels en andere ongemakken kunnen verholpen worden.

We gaan hierbij steeds grondig te werk en vragen ook op voorhand steeds of we ergens specifiek op moeten letten. We sluiten de behandeling steeds af met een korte voetmassage.


Er wordt vaak gesproken over "medische pedicure" dit is echter een foutieve term aangezien er geen medische opleiding is voor pedicures. Meestal wordt hiermee gedoeld op het feit dat ook eeltpitjes e.d. worden aangepakt.

 

Heb je een teennagel verloren (door te stoten,...) of heb je een te kleine nagel dan kunnen wij deze bijwerken zodat je terug een normaal ogende nagel hebt! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Bij een pedicure is het ook steeds mogelijk om de nagels te laten lakken of om gelish op de nagels aan te brengen.

Luxe pedicure


 

Bij een luxe pedicure wordt er een gewone pedicure uitgevoerd. Bijkomend worden de voeten gescrubt, gehydrateerd en wordt er een parafine masker aangebracht. Dit zorgt voor super zachte voetjes en is zeker bij een droge huid en in de wintermaanden erg aan te raden.